AnnonceLuk annonce
Flugtbilist i Gørlev

08-04-2019

Af Gitte Korsgaardgitte@tv-kalundborg.dk

Søndag eftermiddag kørte en flugtbilist fra et færdselsuheld i Gørlev.

Lidt efter kl. 16 søndag eftermiddag kontaktede en 16-årig ung mand fra Store-Fuglede Midt- og Vestsjællands Politi, da han, på afstand, var vidne til et færdselsuheld på Helsingevej i Gørlev, hvor den ene part forlod stedet, uden at overholde sine forpligtelser ved færdselsuheld.

En 16-årig ung mand fra Gørlev kom kørende på en lille knallert ind i rundkørslen ved Gørlev Landevej og Helsingevej. Her kommer en personbil, som ikke overholder sin ubetingede vigepligt og påkører den lille knallert. Den 16-årige ryger op på køleren af bilen, men da bilen fortsætter, falder han ned på asfalten, og kan selv rejse sig, og trække knallerten ind på cykelstien. 

Flere køretøjer var vidne til episoden, og et af disse vidner beskriver bilen, der forlod stedet uden at standse, som en mørkegrå Skoda. Bilen må formodes at have skader på fronten. Desuden har vidner aflæst bilens nummerplade, og politiet undersøger nu, hvem der har været fører af bilen.

Politiet hører meget gerne fra personer, der har oplysninger om køretøjet eller færdselsuheldet. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0