AnnonceLuk annonce
Flotte resultater til Kalundborg Cykle Club

08-10-2019

U13 skamlen med Magnus Ulberg og William Berger. 

kontakt@tv-kalundborg.dk

Sidste weekend sluttede DGI's MTB Cup, og Kalundborg Cykle Club leverede flere flotte resultater.

Det flotteste resultat stod Jesper Jørgensen for, idet han på sikker vis tog en samlet sejr i Herreklassen efter de 6 afdelinger. Simon Jensen og Jannik Jensen kørte ligeledes flot og sluttede på 4. og 5. pladsen. I klassen for herrer over 40 år var Philip Christiansen bedst, som samlet 3'er, med Dennis Jakobsen på en 6. plads. Hos de helt voksne på 60+ blev Hans Jørgen Hansen og Knud Werth henholdsvis nummer 6 og 7 i det samlede regnskab.

I lørdags blev der også kørt finale i den sjællandske MTB cup for ryttere under 17 år, og her var Kalundborg Cykle Clubs farver også i vælten. Hugo Berger vandt samlet i klassen for de mindste drenge under 9 år, efter at have vundet 4 afdelinger undervejs. Hos pigerne kørte Ava Werth sit første løb, og blev nr. 2.

I U13 vandt Magnus Ulberg samlet tæt fulgt af William Berger på 2. pladsen. Mikkel Valentin Christensen og Lucas Ransby-Larsen klemte sig begge med i top 10. I U15 var bedste KCC-resultat Magnus Saxtoft og Oliver Ransby-Larsen på 6. og 7. pladsen. U17 gav den 3. klassesejr til klubben, idet Lucas Lorentsen gjorde rent bord i de fem tællende afdelinger. Lige så sikkert kørte Malte Glad en samlet 2. plads hjem.

Cykelcross sæson er begyndt

Samtidig er cykelcross-sæsonen begyndt med løb både lørdag og søndag på en rute på dyrskuepladsen i Roskilde. Det var Skrænten Cyklecross Club der stod for dette arrangement. Lørdag vandt Jesper Jørgensen B-klassen med et lille minut til nr. 2. Steffen Wieth, der efter en punktering måtte nøjes med en 7. plads. I U17 klassen deltog Lucas Lorentsen, og han kom i mål på en flot andenplads. Søndag var ruten vendt om, men det forhindrede ikke Jesper Jørgensen i at vinde B-klassen igen. Steffen Wieth holdt denne gang luften i hjulene, og tog den sidste plads på podiet. Lucas Lorentsen tabte kæden på første omgang, og kom aldrig rigtig i gang igen. Det lykkedes dog stadig at køre en 4. plads hjem.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0