AnnonceLuk annonce
Flot sølvmedalje til Meny elev

27-11-2019

Amber Nasir er med rette stolt af sin sølvmedalje. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Amber Nasir Kalundborg, har netop afsluttet sin svendeprøve som gourmetslagter med en flot sølvmedalje.

Der er stolthed i slagter og delikatesseafdelingen hos Meny Kalundborg, 32-årige Amber Nasir har netop været til svendeprøve som gourmetslagter med speciale i delikatesse, på Slagteriskolen i Roskilde, og er blevet tildelt en flot sølvmedalje.

De eneste medaljer som blev uddelt til det 18 mands store hold som Amber Nasir var med på, var to sølvmedaljer, og altså den ene til Amber Nasir, som har været i voksenlære hos Meny Kalundborg de sidste 3,5 år.

Selve svendeprøven bestod af en convenience ret og en to-go ret i den ene disciplin. Den ene ret varm og den anden kold. Derudover skulle Amber Nasir lave både smørebrød og en tre retts menu som skulle anrettes flot.

Den varme ret var en farseret svinemørbrad, farseret i svinefars souffle, pakket ind i serrano skinke, pocheret, og til sidst stegt i ovnen.

”Jeg gjorde bare lidt ekstra ud af det, det var jo ikke fordi jeg gik efter medaljen, men en dejlig overraskelse,” siger Amber Nasir beskedent.

Ambers kollega hos Meny, Pia Hesselbjerg, var med i Roskilde da svendeprøven blev præsenteret for dommerne, og hun er ikke i tvivl om hvorfor at det blev til en sølvmedalje.

”Da vi kom ud og så bordet var vi ikke i tvivl om at Amber skilte sig ud fra de andre, det var bare så flot, hendes tre rettes menu stod snorelige,” siger hun.

Amber Nasir er halv Dansk, halv Pakistansk, født i Danmark, men opvokset i England. Efter at have boet i København en årrække flyttede Amber til Kalundborg for seks år siden.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0