AnnonceLuk annonce
Flot resultat i Sverige

15-04-2019

Claus Lanther-Mogens Gotlob kørte deres Suzuki Swift Maxi 16 ind på en flot 2. plads. Foto: Brian Juel

Af Jens Nielsen

Makkerparret Claus Lanther og Mogens Gotlob er rigtigt godt tilfredse efter søndagens rallysprint i Sverige, hvor det blev til en flot 2. plads i klassen.

Med den helt ny renoverede og optimeret Suzuki Swift Maxi 16 drog rallymakkerparret Claus Lanther og Mogens Gotlob, søndag til Hørby i Sverige for at deltage i Bilmånsson Rallysprint, et løb afviklet på et stort industriområde.

Kalundborg mandskabet var spændte på om bilen levede op til forventningerne, men med en flot 2. plads i klassen kan der kun være tilfredshed med bilen, faktisk var holdet kun 2/10 sekund fra førstepladsen i deres klasse.

”Det er bedst at stå øverst, men vi er alligevel godt tilfredse, især set i lyset af at vi kører i klasse med biler med både 2 og 2,5 liters motorer,” fortæller Claus Lanther, tilbage i Kalundborg.

I Sverige køres der efter en anden klassedeling end i Danmark, og derfor bliver den lille Suzuki med 1,6 liters motor, underlegen, men alligevel formåede Lanther og Gotlob at blande sig i toppen.

Parret sluttede i øvrigt som samlet nr. 13 af de 90 biler som stillede til start. I Kalundborgholdets klasse var der 15 tilmeldte.

Om 14 dage, d. 28. april drager holdet endnu engang til Sverige, denne gang for at deltage i Lille Mats Rallysprint, der er Nordens største, og også her skal Lanther-Gotlob køre sammen med større biler.

”Så må vi bare give lidt mere gas,” griner Claus Lanther.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0