AnnonceLuk annonce
Omsætningsfremgang og flot overskud

25-04-2019

Omkring 150 medlemmer var mødt op til generalforsamling i Kalundborg Brugsforening, onsdag aften. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Brugsforening kan notere sig et flot overskud, som er påvirket af omsætningsfremgang og uændret avance. Flere nye tiltag i vente i foreningens butikker. Det kom frem på den årlige generalforsamling som blev afholdt i Bistroen i Kvickly Kalundborg, onsdag aften.

Årets omsætning i Kalundborg Brugsforening udgør en stigning i forhold til 2017 og ny rekord for foreningen. Årets resultat efter skat lander på i alt 2,5 mio. kroner.

Det kom frem på den årlige generalforsamling, som blev afholdt onsdag aften i Kvickly Kalundborg, som sammen med Dagli Brugsen Raklev og Røsnæs, Super Brugsen Svebølle og Jyderup, samt en række udlejningsejendomme og medejerskab af Super Brugsen Sorø, udgør Kalundborg Brugsforening.

”Resultatet er påvirket af omsætningsfremgang, uændret avance i vores butikker, samt tilbageholdenhed med omkostninger. Resultaterne i vores øvrige aktiviteter, såsom vores ejerandel af OK, samt medejerskabet i Super-Brugsen i Sorø går fint. På baggrund af de faktiske forhold i markedet er vi tilfredse med årets resultat,” sagde bestyrelsesformand Bjarne Dybdahl Andersen til de omkring 150 medlemmer der var mødt op til generalforsamlingen.

Fremtid

På generalforsamlingen blev medlemmerne informeret om at bestyrelsen har godkendt en gennemgribende renovering af Super Brugsen i Svebølle, som forventes igangsat i slutningen af dette år eller i starten af 2020, og forventes afsluttet inden næste års generalforsamling.

Endvidere vil der henover dette år ske en større ombygning af indgangsområdet i Kvickly, således at der bl.a. vil komme en ny bagerdisk, mulighed for selvscanning af sine varer og lettere mulighed for køb af conviniencevarer.

Et af de nye tiltag er ’Scan og Betal’, hvor man med Coop App’en installeret på sin telefon, selv scanner sine varer på vej rundt i supermarkedet, betaler direkte på telefonen og springer køen ved kassen over, nem og hurtigt. ’Scan og Betal’ virker i Kvickly Kalundborg fra i dag torsdag.

Masser af lækkerier

Efter generalforsamlingen var der masser af lækkerier ved mange forskellige smagsstande rundt om i Kvickly, hvor der både blev budt på øl, vin, mad i alle varianter, kaffe, kage og desserter, helt på samme niveau som når der afholdes gourmetaften.

De mange stande var dels bemandet med personale fra Kvickly, men og så uddelere og butiksråd fra de øvrige butikker delte ud af lækkerierne.

”Sådan en aften her giver medlemmerne mulighed for at snakke, dels med varehuschefen, uddelerne, men også med bestyrelsen, og så viser vi lidt vores ejere hvad vi kan og giver tilbage på den måde,” sagde direktør for Kalundborg Brugsforening, Keld Haarpanen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0