AnnonceLuk annonce
Flot overskud efter Bingo-succes

02-10-2018

Der var omkring 1000 præmier til en samlet værdi af 120.000 kr. til søndagens Bingo-show. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det store Bingo-show i Tømmeruphallen i søndags blev en stor succes for arrangørerne, Meny og Vores Kalundborg. Der bliver Bingo-show i gen til næste år.

750 billetter til det store Bingo-show i Tømmeruphallen var revet væk på mindre end to dage. Omkring 1000 præmier til en samlet værdi af ca. 120.000 kr. fik i den grad folk op ad stolene og afsted til Bingo-Show med Banko Carl til at styre spillet.

”Det blev en kæmpe succes som vi kun kan være tilfredse med, og der skal lyde en stor tak til de mange frivillige som har hjulpet samt til butikkerne som har givet rigtigt mange flotte gaver,” fortæller Anita Winther, koordinator i handelsforeningen Vores Kalundborg, som sammen med Meny stod for det store Bingo-show i Tømmeruphallen.

Overskuddet fra søndagens store arrangement, som fyldte Tømmeruphallen til sidste stol, bliver på 60.000 kr. og som skal gå til julebelysningen i Kordilgade.

”Det koster rigtigt mange penge at vedligeholde julebelysningen, og hænge den op og pille den ned igen, så pengene falder på et tørt sted,” siger Anita Winther.

Selv om der endnu ikke er en aftale på plads om Bingo-show til næste år, er Anita Winther ikke i tvivl om at succesen vil blive gentaget.

Se også - Video: Fuldt hus til forrygende bingo-showKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0