AnnonceLuk annonce
Flot hæder til gymnastikformand

25-04-2019

Camilla Lander, Høng Gymnastikforening, er kåret som Årets Ildsjæl 2019. Foto: Christina Nowak Nielsen, DGI Midt- og Vestsjælland.

Af Jens Nielsen

Camilla Lander, formand for gymnastikafdeling i Høng Gymnastikforening er blevet kåret som Årets Ildsjæl 2019 i DGI Midt- og Vestsjælland.

Onsdag aften var der for andet år i træk uddeling af priser til ildsjæle og foreninger under DGI Midt- og Vestsjælland, der med en særlig indsats har fortjent et ekstra skulderklap.

En samlet bestyrelse for Høng GF havde indstillet Camilla Lander, formand for gymnastikafdelingen, til prisen som Årets Ildsjæl 2019. Og onsdag aften blev det så Camilla der blev hædret på DGI's årsmøde i Holbæk.

28-årige Camilla Lander har nu bevis på at hun er en ægte ildsjæl, som på 10. år er formand for de 500 medlemmer i gymnastikafdelingen i Høng GF.

”Vi vil gerne sætte spot på de mange fantastiske foreninger og frivillige, der hver dag gør en stor forskel for rigtig mange mennesker. Man tænker ikke altid over, at der står ildsjæle bag, når man går til gymnastik eller ens barn spiller fodbold. Med de her priser kan vi skabe ekstra synlighed om den gode sag”, siger Bruno L. Hansen, formand for DGI Midt- og Vestsjælland i forbindelse med prisuddelingen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0