AnnonceLuk annonce
Flødeboller i kassevis – også om lørdagen

12-10-2018

Line Sørensen, daglig leder af Spangsberg Fabriksudsalg i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens NIelsen

Spangsberg fabriksudsalg på Stejlhøj i Kalundborg udvider igen åbningstiden, fremover vil der også være åbent om lørdagen.

Det er efterhånden tre år siden at Spangsberg åbnede et fabriksudsalg på Stejlhøj i Kalundborg, hvor planen var at sælge de populære flødeboller som havde en lille fejl.

Siden starten har det været en stor succes, kundestrømmen er vokset år efter år og der er også kommet flere forskellige varer på hylderne, og nu udvides åbningstiderne endnu engang på fabriksudsalget.

Fremover vil der også være åbent om lørdagen fra kl. 11 til 17.

”Vi har fået mange forespørgsler fra kunderne om at holde åbent om lørdagen, både fra kunderne fra lokalområdet, men også de mange sommerhusgæster har haft et ønske om at handle lørdag, det bliver der nu mulighed for året ud, hvor vi vil have åbent hver lørdag, og så evaluerer vi til nytår,” fortæller Line Sørensen, som er daglig leder på fabriksudsalget.

Halloween flødebolle

Flødeboller er stablet op i kassevis i mange forskellige varianter i fabriksudsalget, bl.a. er der lige nu en speciel Halloween flødebolle blandt de mange varianter, som indeholder orange med lakrids.

Blandt andre nyheder på hylderne er Nørregade Shots med navne som lakrids ugler, salte ugler og blå ugler.

Et af de andre nye salgshit er en marmeladeserie hvor der sælges tre glas marmelade til en meget flad pris.

Og så bydes der selvfølgelig stadigvæk på en gratis flødebolle når kunderne træder ind af døren på Spangsberg Fabriksudsalg, Stejlhøj 20 Kalundborg.

Åbningstider: onsdag, torsdag, fredag og lørdag, 11 til 17

 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0