AnnonceLuk annonce
Flere anholdt ved stor politiaktion i Kalundborg

07-03-2019

 

Stor politiaktion i dag på Klosterparkvej i Kalundborg, hvor politiet har anholdt flere personer. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Flere personer med tilknytning til bandemiljøeter torsdag blevet anholdt i forbindelse med en politiaktion i Kalundborg. Politiet efterforsker skudepisoden ved Slagelse Sygehus i februar i år, og det er i den forbindelse, at det har været politiaktion i Kalundborg.

Flere personer med tilknytning til bandemiljøet er torsdag eftermiddag blevet anholdt, efter at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sammen med Midt- og Vestsjællands Politi i eftermiddag har foretaget en fælles aktion mod flere adresser i Kalundborg. De har været massivt til stede på Klosterparkvej i Kalundborg siden middag torsdag.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har siden anmeldelsen den 18. februar 2019  efterforsket sagen om en skudepisode ved Slagelse Sygehus, hvor der blev affyret flere skud mod et køretøj på en parkeringsplads på Ingemannsvej. Køretøjet blev ført af en 23-årig kvinde, der dog ikke blev ramt af skuddene.

Politiet ransager forsat på de omhandlede adresser. ”Og vi vil være til stede nogen tid endnu,” udtaler politiinspektør Kim Kliver, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi forventer, at to af de anholdte fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Næstved.

Billeder: Kæmpe politiaktion på KlosterparkvejFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

12035