AnnonceLuk annonce
Flere nyheder til årets ’Damefrokost’

12-10-2017

'Damefrokosten' er en hyggelig aften med veninderne. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Billetsalget er godt i gang til dette års ’Damefrokost’ i Tømmeruphallen, hvor der i år bydes på flere nyheder.

Endnu engang er TGU (Tømmerup Gymnastik og Ungdomsforening) klar med ’Damefrokosten’, en fest hvor det kvindelige køn slår sig løs med fest, god mad, musik og ikke mindst dans på bordene. Festen foregår som altid i Tømmeruphallen hvor Tømmeruphallens Cafeteria er klar med en lækker forret bestående af tapas, efterfulgt af en buffet.

’Damefrokosten afholdes i år, lørdag den 28. oktober fra kl. 17 til 02, og byder på flere nyheder til de feststemte ’damer’. Fra klokken 22 er der også adgang for mænd.

”I år har vi valgt et live band i stedet for et diskotek, og så har vi amerikansk lotteri hvor en lang række lokale firmaer har doneret flotte gaver”, fortæller Trine Werth, der er tovholder på ’Damefrokosten’.

Det bliver DiscoSoulution der leverer musikken, et syv mands orkester, som lover 100% dansegaranti.

Jimmy Sørensen er tilbage som aftenens konferencier, han var forhindret sidste år, men er klar til endnu en omgang ’Damefrokost’ i år. Han plejer hurtigt at få de feststemte damer op af stolene, og sørger for konkurrencer, lege og ’syng med’ sange.

Sølvtema

Der plejer ikke at være et tema til årets damefrokost, men i år har arrangørerne valgt at sølv skal været årets tema.

”Sølvtemaet er ment som en tyvstart på næste års 150-års jubilæum i TGU, så til næste år er temaet selvfølgelig guld”, fortæller Trine Werth, og fortsætter,

”Det er selvfølgelig ikke et krav at man møder op i sølv, men det kunne være festligt hvis mange fulgte opfordringen”.

Ud over musik, kølige drinks og god mad er der også mulighed for at få taget et flot gruppebillede sammen med veninderne allerede når ’damerne’ kommer til festen.

Billetsalget til ’Damefrokosten’ er godt i gang, der er allerede solgt 250 billetter og arrangørerne forventer at der mindst er 300 som skal med til festen.

Billetter til 'Damefrokosten' kan købes i Dagli'Brugsen i Tømmerup og på 'nettet', KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0