AnnonceLuk annonce
Flere navne klar til Kalundborg Rock’er

07-06-2019

Af Jens Nielsen

Kalundborg Rock’er kan i år fejre 20-års jubilæum, det markeres bl.a. med en godt to timers jubilæumskoncert lørdag eftermiddag. Nu er de første navne til koncerten klar.

I år kan Kalundborg Rock’er fejre 20-års jubilæum, og i den forbindelse er festivallen på Gisseløre d. 8. 9. og 10. august blevet udvidet med et stort Abba show torsdag aften, men et af de andre punkter på det store program, er en mere end to timer lang jubilæumskoncert lørdag eftermiddag, hvor otte kunstnere, der alle tidligere har underholdt på Kalundborg Rock’er, vil optræde på den store scene.

Nu kan arrangørerne bag Kalundborg Rock’er så offentligøre de første tre navne, som bliver Peter Molzen fra Peter & Kopierne (Gasolin), Jimmy Colding fra Zididada og gruppen L.I.G.A., med energibundet Ihan Haydar, den lille kvindelige trommeslager, der altid stående, tager publikum med storm.

Det bliver Hit Orchestra som skal levere musikken til de otte kunstnere, et band som tidligere har været backing orkester for en lang række af landets allerstørste artister, bl.a. Peter A.G., Rasmus Seebach, Michael Falch og Sanne Salomonsen.

Rækkefølgen for de otte solister som skal optræde til jubilæumskoncerten kendes ikke endnu, men det er kendt at hver solist optræder med to til fire numre i den mere end to timer lange koncert. De sidste fem navne offentligøres i den kommende tid.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0