AnnonceLuk annonce
Flere narko- og spritbilister anholdt i weekenden

17-12-2018

Af Jens Nielsen

Patruljer fra Midt- og Vestsjællands Politi og færdselspolitiet har i weekenden anholdt tre mænd og sigtet dem for henholdsvis narko- og spritkørsel.

Fredag aften lige før midnat, kl. 23.50 blev en 52-årig mand fra Jyderup anholdt og sigtet for spirituskørsel i en varebil på Stationsvej i Svebølle. Varebilen var ikke forsynet med nummerplader.

Den 52-årige havde i øvrigt heller ikke nogen førerret. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og afhøring til sagerne.

Lørdag aften kl. 23.40 blev en 33-årig mand fra Serbien, standset af færdselspolitiet i Elmegade, Kalundborg.

Den 33-årige førte personbil selv om han var påvirket af både hash og kokain. Han blev sigtet og anholdt, og taget med til en blodprøveudtagelse. Han blev herefter løsladt og kan vente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven foreligger.

Endelig blev en 48-årig mand fra Svebølle anholdt og sigtet for spirituskørsel i en personbil ved Centret i Svebølle, søndag eftermiddag, kl. 16.55.

Han blev taget med og fik udtaget en blodprøve, og blev herefter løsladt. Den 48-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0