AnnonceLuk annonce
Flere krydstogtskibe på vej til Kalundborg i 2020

01-12-2019

Spirit of Discovery anløber også Kalundborg i 2020. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Havn er også klar til at tage imod krydstogtskibe i 2020. Til næste år er der planlagt syv anløb af krydstogtskibe.

Kalundborg Havn har i år haft anløb af tre krydstogtskibe, mod sidste år hvor kun et enkelt krydstogtskib anløb kajen i Kalundborg.

Fremtiden ser mere lovende ud, til næste år er der planlagt syv anløb, bl.a. vil det helt nye skib Spirit of Discovery anløbe flere gange i løbet af sæsonen. Spirit of Discovery lagde første gang til kaj i Kalundborg Havn i september måned i år.

Ny Vesthavn

Selv om Ny Vesthavn i øjeblikket ligger stille hen på grund af en række knækkede ankerstænger, så arbejdes der fra Kalundborg Havns side på at få bl.a. mere og større krydstogtaktivitet på Ny Vesthavn, som har en størrelse der gør at selv de største krydstogtskibe i verden kan anløbe her.

”På krydstogtsiden har vi en god dialog med forskellige rederier, der er interesseret i at anløbe Ny Vesthavn. Der er også operationer, som er helt nye for Kalundborg Havn, og i helt andre størrelsesforhold end tidligere. Vi fortsætter derfor det opsøgende salg inden for dette segment. Vi mener, at der er grundlag for en god og positiv udvikling i fremtiden,” sagde bestyrelsesformand for Kalundborg Havn, Martin Schwartzbach i forbindelse med et møde tidligere på ugen, for havnens kunder, brugere og samarbejdspartnere.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0