AnnonceLuk annonce
Flere hundrede har søgt – nu er Messi fundet

02-01-2019

Peter Søllested med Messi, lykkeligt genforenet. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Jagthunden Messi forsvandt søndag morgen i bølgerne på Tissø. Siden har flere hundrede ledt efter hunden i området omkring Tissø. Onsdag eftermiddag blev Messi så fundet – i live.

Det har været nogle meget lange dage for jæger og hundeejer Peter Søllested fra Høng. Søndag morgen var han på jagt ved Bakkendrup ned mod Tissø, og under jagten forsvandt labradorhunden Messi i bølger og strøm på Tissø, da den svømmede for langt ud.

Siden har mere end 200 personer søgt langs bredden af Tissø for at finde jagthunden, der har været sendt droner i luften og der er blevet smidt sedler i postkassen ved alle huse nær Tissø, men uden at nogen har set skyggen af Messi.

”Allerede søndag middag mistede jeg nok håbet om nogensinde at se ham i live igen, vandet er kun tre grader varmt og der var store bølger,” fortæller en meget glad hundeejer Peter Søllested da vi fanger ham på telefonen sidst på eftermiddagen onsdag, for han blev nemlig ringet op onsdag eftermiddag kl. 15.20 med den glade besked fra en dame som er nærmeste nabo til jagtområdet ved Bakkendrup, hvor Messi forsvandt i søndags, hun havde lige set Messi.

Peter Søllested satte øjeblikkeligt kursen mod Bakkendrup, og da han kommer rundt om et hjørne på en bygning sidder Messi lige så fint og venter, som om at der har han da siddet hele tiden.

”Da jeg sagde hans havn gik han fuldstændig amok, og gensynet kan ikke beskrives, jeg må indrømme at der kneb jeg en tåre,” fortæller Peter Søllested.

Peter Søllested er sikker på at Messi er drevet med strøm og vind til den anden side af Tissø ved Sæby, derfra er han så gået rundt om Tissø tilbage til jagten, det område som han kender så godt.

”Jeg er sikker på at han ikke har kunnet svømme mod de store bølger,” siger den nu glade jæger, som har fået Messi hjem i den varme stue igen, hvor han er blevet tilset af en dyrlæge, og fundet helt ok efter de mange dage i det fri.

Peter Søllested er fuldstændig benovet over den opmærksomhed og hjælp som flere hundrede frivillige har vist. Der er sågar folk fra både Fyn og Jylland som har tilbudt deres hjælp med at finde Messi, i live eller ikke i live, men heldigvis endte det lykkeligt og på sin Facebookside skriver Peter Søllested,

”Af hjertet tak til alle som har ledt efter ham i deres dyrebare fridage - jeg har ikke ord for vores taknemmelighed.” Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0