AnnonceLuk annonce
Flere hjem gennemrodet efter indbrud

11-11-2019

Af Jens Nielsen

Ukendte gerningsmænd har været på spil tre forskellige steder i Kalundborg Kommune i løbet af weekenden. Fælles for de tre indbrud er, at alt er gennemrodet.

På en ejendom på Kallerupvej i Kalundborg er et soveværelsesvindue brudt op fredag aften. Indholdet fra skuffer og skabe lå spredt på gulvet i flere af husets rum, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Fra stedet er stjålet to Ipad, en bærebar computer, smykkesæt i hvidguld, halskæde og øreringe, herrer guldring med stor firkantet blå sten, manchetknapper i guld, og slipsenål med kæde i guld.

En villa på Skolevænget har også haft ubudne gæster, her er et vindue til et børneværelse brudt op. Gerningsmanden eller mændene har været i alle rum i huset, alt er gennemrodet. Fra stedet er stjålet et ukendt kontantbeløb fra en sparegris.

Gerningsmænd er også kommet ind ved at bryde et vindue op til en ejendom på Jernhøj i St. Fuglede. Indbruddet er sket mellem fredag eftermiddag og lørdag middag.

Også her er der spor efter gerningsmanden i stort set alle rum. Ejeren af ejendommen oplyser til politiet at der ikke umiddelbart er stjålet noget.

Eventuelle oplysninger til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0