AnnonceLuk annonce
Flere frække tricktyveri

11-03-2019

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi har fået en række af anmelder om tricktyveri på Vestsjælland, tre af tyverierne er begået i Kalundborg Kommune.
Lørdag formiddag anmeldte en 60-årig kvinde, at hun kort forinden havde været i Aldi på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg og handle, da en mand ”tabte” en vare foran hende. Anmelderen samlede varen op til manden, hvorefter hun gik tilbage til sin indkøbsvogn. I vognen var den 60-åriges taske, der nu stod åben og hendes pung med 300 kr. i kontanter manglede. 
Manden, der afledte anmelderens opmærksomhed, beskrives som: Dansk af udseende, 45-50 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Grå, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk

Lørdag omkring middag anmeldte en 81-årig kvinde fra Kalundborg, at hun omkring kl. 10-10.30 var i Rema supermarked på Slagelsevej i Kalundborg og handle. Hun havde sin pung i en jakkelomme med lynlås, men da hun kom op til at kassen for at betale, opdagede hun at hendes pung var væk. Hendes pung blev senere fundet på supermarkedets parkeringsplads og indleveret i butikken. Der manglede nu 3700 kr. Tilbage i pungen lå anmelderens kort og 100 kr. i kontanter. 

Lørdag omkring kl. 13, fik politiet så en anmeldelse om, at en 72-årig kvinde fra Gørlev, var i Rema Supermarked i Gørlev og handle omkring kl. 11.10. Her blev hendes pung ubemærket stjålet fra et net i indkøbsvognen. I pungen lå 1500 kr. og diverse kort. Der blev efterfølgende hævet i alt 5000 kr. ved 4 hævninger på et dankort fra pungen.

Politiet fik fredag flere anmeldelser med lignende tricktyverier begået på Vestsjælland. Politiet efterforsker nu sagerne og forsøger at sikre videoovervågning fra gerningsstederne. Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger om tricktyverierne.
 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0