AnnonceLuk annonce
Flere cykelløb er aflyst

13-04-2020

Af Jens Nielsen

Flere cykelløb aflyst i Kalundborg Kommune på grund af cononavirus. Det drejer sig om SuperBrugsen Løbet og Esben Snares Løbet.

Rigtigt mange arrangementer er blevet aflyst på grund af coronavisus i landet, nu melder to arrangører af store cykelløb også, at de må aflyse.

Det drejer sig om SuperBrugsen Løbet, der skulle have været afviklet pinselørdag d. 30. maj, med start og mål ved SuperBrugsen i Gørlev, et motionscykelløb hvor godt 200 cykelryttere stiller til start, og hvor hele overskuddet går til lokale foreninger i Gørlevområdet. I 2019 var det De Grønne Pigespejdere i Gørlev og Vestsjællands Cykelmotion i Gørlev, der fik del i overskuddet. Motionscykelløbet, hvor Event4Cykling i Gørlev står for selve afviklingen, skulle i år have været afholdt for 5. gang, men nu er det altså aflyst.

Esbern Snares Løb

Kalundborg Cykle Club KCC, har også aflyst deres klassiske cykelløb, Esbern Snares Løbet, som hvert år afholdes Kristi Himmelfartsdag med start og mål på Rørby Skole.

Her plejer alle 450 startnumre at være revet væk på ingen tid, men i år bliver der altså intet cykelløb

Post Nord Danmark Rundt gennem kommunen

Ruten til dette års store danske cykelløb, Post Nord Danmark Rundt, går gennem Kalundborg i år. Den 14. august skal 4. etape afvikles på en rundbanestrækning midt i Kalundborg by, og på nuværende tidspunkt har arrangørerne ikke meldt noget ud om, at det ikke bliver til noget, men det kan selvfølgelig komme senere, og ellers så bliver der da lidt cykelløb at kikke på, for dem der er interesseret i det.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0