AnnonceLuk annonce
Flere computere til eleverne

03-02-2020

Kalundborg Kommune vil nu investere i flere computere til kommunens skoleelever. Modelfoto:

kontakt@tv-kalundborg.dk

Folkeskolerne i Kalundborg Kommune investerer i fællesskab over to mio. kr. i flere computere til eleverne

Folkeskolerne i Kalundborg Kommune investerer i fællesskab over to millioner kroner i endnu flere computere til eleverne. De mange nye computere forventes at være klar, når eleverne kommer tilbage til skolen efter sommerferien 2020.

Investeringen er et led i at gøre eleverne i Kalundborg Kommunes folkeskoler dygtigere – blandt andet gennem en bedre adgang til en række af de digitale læringsplatforme.

”Investeringen i flere pc’er på de enkelte folkeskoler skal bruges til at stille eleverne lige i forhold til at tilgå de digitale læringsplatforme. Med indkøbet af over 600 nye pc’er vil det være muligt at låne en computer for alle de udskolingselever, der ikke har mulighed for selv at medbringe en pc i den daglige undervisning,” forklarer direktør i Kalundborg Kommune, Michael Gravesen.

På kommunes Folkeskoler ser man frem til at stille flere computere til rådighed for de elever, der har behov for det.

”Selvom der stadig er meget undervisning, der er baseret på de bøger, der kan ligge i en taske, så udgør undervisning med digitale hjælpemidler en større og større del af den daglige undervisning. De digitale læringsplatforme har jo den store fordel, at de løbende bliver opdateret. Derfor bliver digital ligestilling også en grundsten i at øge fagligheden i vores folkeskoler,” siger Anders Knudsen, der er skoleleder på Svebølle Skole.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0