Flere biler fik punkteret dækkene

Af Jens Nielsen

Politiet blev sent mandag aften kaldt til Esbern Snaresvej i Kalundborg hvor der var anmeldelse om uro og hærværk på flere biler.

Mandag aften kort før midnat fik politiet et par anmeldelser, herunder fra en borger på Esbern Snaresvej, om, at nogen råbte højt i området og i øvrigt uden grund bankede på dørene på forskellige adresser.

Endvidere blev der måske også kastet smågenstande mod boligerne på vejen. En patrulje kørte til området og kunne konstatere, at der ikke umiddelbart var sket nogen skade på vinduer og døre på boligerne på Esbern Snaresvej.

Politiet kunne dog konstatere, at hele to personbiler og en varebil havde fået punkteret dækkene.

Ved nærmere øjesyn tydede det på, at nogen kunne have stukket en kniv ind i dækkene, så luften var sivet ud, oplyser politiet i deres døgnrapport.

Ved eftersøgning i området efter mulige mistænkte traf politiet to unge mænd på 17 og 18 år fra Kalundborg. Ved nærmere kontrol af dem fandt politiet den 18-årige i besiddelse af en kniv, så han blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

Om disse to mænd kan mistænkes for at have noget med bl.a. hærværket mod de tre biler at gøre, vil politiet nu undersøge nærmere.

Politiet i Kalundborg hører alligevel gerne fra personer, der måtte have bemærket noget usædvanligt i området på Esbern Snaresvej inden anmeldelsen til politiet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Del