AnnonceLuk annonce
Flere anholdt for bl.a. våbenbesiddelse

17-08-2016

Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I går omkring middagstid fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om, at fire personer inkl. føreren af en bil røg hash og drak øl i en bil på Slagelsevej i Kalundborg.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt med passagererne i den pågældende bil. Føreren af bilen, en 30-årig mand fra Kalundborg, blev anholdt og sigtet for spiritus og narkokørsel samt overtrædelse af våbenloven, idet politiet, ved ransagning af bilen, fandt en pistol. Føreren af bilen fik udtaget blodprøve i forbindelse med sigtelserne om spiritus- og narkokørsel. De øvrige i bilen blev ligeledes anholdt, idet politiet også fandt et magasin med patroner smidt uden for bilen. 

De anholdte er en 30-årig mand fra Kalundborg (føreren af bilen), en 34-årig mand fra Slagelse, en 22-årig fra Slagelse og en 22-årig fra Kalundborg. De to 22-årige blev afhørt og løsladt i løbet af aftenen/natten, hvorimod de to øvrige fortsat sidder anholdt. De to mænd, der fortsat er anholdt, bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag med krav om varetægtsfængsling.

Politiet kan ikke oplyse yderligere om sagen i øjeblikket.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0