AnnonceLuk annonce
Flæskesteg i lange baner

12-12-2019

Ivan Dawideit er ansat hos Henrik Bebe i OK Plus butikken, og viser her en af de mange flæskestege, som de sælger en hel del af. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I OK Plus butikken på Sydhavnsvej i Kalundborg bliver der solgt flæskestegssandwich i lange baner, ligesom det gode danske smørrebrød bestemt også er et hit. 

Udover de mange sandwich og smørrebrød, kan man også i den søde juletid få en hel friskstegt flæskesteg med hjem, hvis man ikke selv har tid eller lyst til at stege flæskestegen til juleaften eller julefrokosten. Ejer af OK Plus butikken, Henrik Bebe, er da heller ikke i tvivl om, at hele madkonceptet er en vigtig del af forretningen på Sydhavnsvej. 

”Vi laver ca. 70 almindelige sandwich om dagen, derudover omkring 60 flæskestegssandwich og 40 frikadellesandwich. Så laver vi yderligere 300 stykker smørrebrød om dagen også, så vi har nok at se til, men det er vi jo kun glade for. Man skal dog huske at bestille flæskestegen ugen inden jul, hvis man vil købe en," ”fortæller Henrik Bebe, og fortsætter:

”I weekenden har vi noget mere pga. Novo og Equinor, hvor vi leverer omkring 1.100 - 1.700 stykker smørrebrød og 100 sandwich. Derudover selvfølgelig også, hvad der er i butikken. I dag har vi fx en ordre på 80 sandwich udover de sandwich, som vi normalt laver fra morgenstunden."

Henrik Bebe har ejet OK Plus butikken på Sydhavnsvej siden februar i år. Siden han overtog butikken, har han ansat otte medarbejdere mere. Der er åbent fra kl. 5 – 20 i hverdagen, og fra kl. 6 - 20 i weekenden. Ligesom der er åbent alle dage i julen, dog lukker butikken kl. 16 juleaftensdag samt nytårsaftensdag, men har åbent til kl. 20 både 1. og 2. juledag. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0