AnnonceLuk annonce
Fit & Strong – Din krop vil elske dig for det

27-02-2020

Trine Werth, er sammen med Rikke Eckermann, instruktør på Fit og Strong. Foto: Jens Nielsen

“Din krop vil elsker dig for det” Sådan lyder sloganet for Go´ forms 8 ugers forløb der for 4. gang starter op her d. 17. marts. Og det passer rigtig godt på den følelse du vil opleve efter kun få træninger på Fit og Strong holdet. Fokus er nemlig en stærk krop og glæden ved at træne.

Det er instruktør Trine Werth og Rikke Eckermann der står for holdtræningen. De har stor og lang erfaring med træning og søger for sved på panden en hyggelig stemning ved hver træning.

”Vi har fokus på at opbygge en stærk krop via styrketræning i vores 2 holdsale. Der bliver både trænet klassiske styrketræning, Cross Fitness og balanceøvelser. Vi træner sammen i gruppen (max 18 personer) 3 gange om ugen. Næsten alle kan deltage, dog råder vi personer med for mange skader at starte på individuel træning eller på andre forløb” Fortæller Rikke Eckermann.

Konceptet er meget enkelt. 8 ugers forløb. 3 fællestræninger om ugen. Bodytest ved opstart og til slut. Mulighed for vejninger hver uge. Man behøver ikke at være medlem af Go´ form, for at deltage på Fit og Strong. Holdet starter tirsdag d. 17. marts hos Go form. Læs mere på deres hjemmeside. Klik herFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0