AnnonceLuk annonce
Fit & Strong – Din krop vil elske dig for det

19-09-2019

Indehaverne af Go’ Form i Kalundborg, Thomas Saaby Hansen og Søren Lund Larsen, inviterer til Fit & Strong. Foto: Jens Nielsen

Fit & Strong – Din krop vil elske dig for det. Simpelt, effektivt og kvalitet er 3 ord der passer godt på Go´ forms 8 ugers træningsforløb Fit & Strong.

Simpelt fordi det handler om at træne 3 gange om ugen og blive stærkere. Effektivt fordi man kun træner 3 timer om ugen. Kvalitet fordi Go´ form har top morderne faciliteter og topklasse instruktører.

”Mandag d. 30. september starter vi for 2. gang vores Fit & Strong hold op. Det er 8 uger med fælles holdtræning 3 gange om ugen, tirsdag, torsdag og søndag. Fokus er på styrketræning. Vi skal gerne blive bedre til at styrketræne og forhåbentlig få en større styrke. Der er begrænset antal pladser på holdet, da vi gerne ville kunne være endnu mere omkring alle på holdet. Hjælpe og rette ind, så alle for en god oplevelse og kvalitet i træningen” Fortæller instruktør Rikke Eckermann.

Det vil primært være Rikke Eckermann der står for holdtræningen og den forgår i både Go´ forms CrossFit sal og i holdsalen. Hele kroppen trænes hver gang ved brug af bl.a. håndvægte, bolde, TRX og kettlebell. Prisen for 8 ugers Fit & Strong er 1.095 kr. Man kan godt deltage uden medlemskab til Go´ form.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0