AnnonceLuk annonce
Fit & Slank - Nu i små grupper

12-08-2020

Vægttab- og livstilsforløbet Fit & Slank hos motionscentret Go´ form Kalundborg, har fået nyt indhold.

Det nye koncept bliver træning i små grupper med max fem personer, kaldet Small Group træning. Træningen og kostvejledningen varetages af Rikke Eckermann og Thomas Saaby Hansen som begge er Personlig træner og kostvejleder.

”Fordelen ved at træne i små grupper er, at vi som træner, kan have mere fokus på den enkle person og gøre det mere individdelt, fremfor at stå med en gruppe på 20 personer. Samtidigt har man stadig fordelen ved at man er sammen med andre og derved kan motivere hinanden” Fortæller Thomas Saaby Hansen

Hvad er Fit & Slank?

”Kort fortalt ønsker vi at skabe en ny livsstil og nye gode vaner, både hvad angår kost og træning. Vi vil over 10 uger give deltagerne inspiration og en masse nye gode vaner og en god start på en ny livsstil. Der er skal trænes 3 gange om ugen. 2 gange i Small Group med max 5 personer og en gang om ugen er det fælles træning for alle deltagerne. Træningen vil både indeholde klassisk styrketræning og cardio træning” Fortæller Rikke Eckermann.

Kost er en stor del af et vægttab, så Fit og Slank Small Group har selvfølgelig også fokus på dette.

” Vi arbejder meget med at ændre vaner og finde frem til de ting i dagligdagen der udgør problemer. Så alle deltager skal inden vi starter op, udfylde et skema ang. deres kostvaner, ønsker mv. Derefter kommer man til en kostsamtale med enten Rikke og jeg, hvor der udarbejdes en plan over hvordan man både kommer igennem de 10 uger og forløbet efter.” Fortæller Thomas Hansen

Forløbet starter søndag d. 30. august kl. 12.00 med første af to motivations foredrag og der er max 15 pladser, fordelt på tre grupper af fem personer.

Læs mere - KLIK HER


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0