AnnonceLuk annonce
Firmadomicil udvides til det dobbelte

25-10-2020

Af Jens Nielsen

Rengøringsfirmaet Den Rene Samvittighed i Svebølle har rigtigt travlt og har pladsmangel, nu har firmaet købt resten af den ejendom hvor de holder til, og får dermed dobbelt så meget plads.

I de sidste 11 år har Den Rene Samvittighed haft adresse i Svebølle Centret, hvor firmaet ejer halvdelen af den bygning som udgør kontor, lager, personalerum og fitnesslokale til de ansatte. Efterhånden er Den Rene Samvittighed vokset til 30 ansatte, og der mangler plads, men nu har det lokale rengøringsfirma købt resten af den store bygning i Svebølle Centret, og håndværkerne er godt i gang med at rive vægge ned og indrettet lokalerne.

”Vi har for lidt plads, vi er vokset ud af rammerne, der hvor medarbejderne møder ind og har hver deres hylde, er der ikke længere plads nok, og nu bliver det koldt, så skal rengøringsmidlerne ind fra bilerne om natten, vi har skriveborde midt i lageret, det holder ikke, alt er bare noget rod, og nu fik vi muligheden for at købe resten af bygningen, så det har vi sagt ja tak til,” fortæller Michael Schumacher, som sammen med sin hustru Tina, er indehaver af Den Rene Samvittighed.

I den nyindkøbte del af ejendommen indrettes administration, lager og mødelokale, mens de nuværende lokaler omdannes til personalerum, hvor medarbejderne møder ind om morgenen og har deres udstyr stående.

Den nyindkøbte del af ejendommen udgør 278 kvadratmeter i stueplan og en lejlighed på 180 kvadratmeter på 1.salen, som påtænkes delt i to til udlejning.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0