AnnonceLuk annonce
Firma køber julegaver lokalt og støtter bl.a. biografen

22-09-2020

Af Jens Nielsen

TODO A/S og TODO Overfladeteknik har købt alle deres julegaver lokalt og støtter bl.a. Kino Den Blå Engel, som i øjeblikket har en stram økonomi grundet corona restriktioner.

Igennem flere år har firmaerne TODO A/S og TODO Overfladeteknik i Kalundborg købt julegaver til både deres kunder og medarbejdere, julegaver som i de fleste tilfælde er købt hos udenbys gavefirmaer, men sådan bliver det ikke i år.

”I år har vi valgt at støtte lokalt, så alle vores gaver til både kunder og medarbejdere købes lokalt, og vi har valgt at støtte Kino Den Blå Engel og Café Hangover,” fortæller Rene Cebula, afdelingsleder hos TODO Overfladeteknik.

De to lokale firmaer, som er ejet af Thomas Andersen, har købt 200 gavekort til Kino Den Blå Engel samt 50 gavekort til Café Hangover.

”Det er genialt, det giver et godt supplement til vores økonomi og vores overlevelse,” siger Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel, som er hårdt trængt økonomisk i forbindelse med de mange corona restriktioner.

”Jeg håber da, at vi kan være med til at inspirere andere lokale virksomheder til at købe deres julegaver lokalt,” siger Rene Cebula.

Gavekortet til Kino Den Blå Engel kan både bruges til både biografbilletter og koncerter og gælder i tre år.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0