AnnonceLuk annonce
Firma Sport er for alle

25-08-2020

Alle er velkomne hos Kalundborg Firma Sport. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Firma Sport har eksisteret i 51 år, og havde dengang omkring 1.300 medlemmer. I dag er der ca. 280 medlemmer. Der dyrkes mange forskellige sportsgrene, og alle kan deltage – hvilket mange ikke er klar over.

I Kalundborg Firma Sport er der plads til alle, man behøver altså ikke være en del af et team fra en virksomhed for at få lov at være med. Der spilles badminton, billard, bowling, dyrkes friluftsliv, l’hombre, svømning og volleyball.

”Firma sport er ikke forbeholdt ansatte i firmaer, men det er der mange, der tror. Man betaler 350 kr. i kontingent, og efterlønnere, pensionister og børn er halv pris. Man betaler kun kontingent én gang om året, og må så deltage i de forskellige kategorier. Der er dog en baneafgift i bowling på 300 kr.,” fortæller formand for Kalundborg Firma Sport, Bjarne K Pedersen.

De fleste af de deltagende børn går dog i svømning, men hvis de fx vil spille badminton eller noget andet med deres forældre, er det således også en mulighed. Kalundborg Firma Sport har i de fleste sportsgrene/kategorier instruktører, der står klar, hvis der er brug for hjælp.

”De deltagende efterlønnere og pensionister finder hovedsagelig frem til vores stilfærdige kategorier, som er billard og L’hombre. Vores l’hombre afdeling vokser støt. De fleste voksne har jo prøvet at spille kort, og her er et spil, der er lidt mere spændende og udfordrende end whist og lidt mere muntert end Bridge,” siger Bjarne K Pedersen.

Friluftsliv arrangerer ture på 5 til 10 km. Der er forskellige ture en gang om ugen rundt i områdets smukke natur.

Vil gerne vokse

”For at få flere medlemmer, har vi også været rundt og med indbydelser i ca. 100 af Kalundborgs virksomheder, og som sagt er firma sport ikke forbeholdt ansatte i firmaer – alle er velkomne,” siger Bjarne K Pedersen, og fortsætter: ”Vi håber også på, at mange af de nye studerende får lyst til at deltage. Det er jo en god måde at lære nye mennesker at kende, hvis man er ny i Kalundborg.”

I øvrigt er der pt. et bestyrelsesmedlem, der forsøger at starte en dartafdeling op, så hvis interesse, vil det også være en mulighed. Kalundborg Firma Sport uddanner ydermere sundhedsambassadører, den 3. september afvikler man fx 2. halvdel af et kursus, der blev påbegyndt i foråret.

Kalundborg Firma Sport:

  • Badminton: Tirsdag og torsdag i Kalundborg Hallen
  • Billard: Tømmerup Hallens Billard lokaler, tirsdag 
  • Volleyball: Onsdag i Kalundborg Hallen
  • Bowling: Onsdag i Bowlingcentret fra kl. 18
  • L’hombre: Dagcentret mandag formiddag 10 til 12.30 og tirsdag fra 19 til 22
  • Svømning: Fredag i Kalundborg Hallen fra 17 til 18.30
  • Friluftsliv: Lørdag eller søndag, forskellige steder i naturen

Vil man læse mere om Kalundborg Firma Sport, kan man gå på deres Facebookside eller på hjemmesiden www.kalundborgfirmasport.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0