AnnonceLuk annonce
Fire mænd er blevet fængslet i sag om dobbelt skuddrab

10-02-2021

Politiet var massivt til stede ved Meny den aften i november, hvor tre mænd blev skudt på den bagerste del af parkeringspladsen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tre mænd blev ramt af skud ved Meny i Kalundborg i november. To af dem mistede livet. Nu er fire mænd blevet varetægtsfængslet ved Retten i Holbæk.

De fire unge mænd, der blev anholdt tidlig tirsdag morgen, hvor politiet foretog ransagning af flere adresser og lokaliteter i hovedstadsområdet  i forbindelse med en drabssag fra Kalundborg, er blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter et mange timer langt grundlovsforhør ved Retten i Holbæk.

Mændene mistænkes for at have været involveret i skudepisoden fra november, hvor to mænd blev dræbt, og en tredje mand fik alvorlige kvæstelser på den bagerste del af parkeringspladsen ved Meny i Kalundborg.

Lige omkring spisetid blev der affyret skud mod tre unge mænd, i det der lignede en målrettet likvidering. To af de unge mænd afgik ved døden mens den tredje fik alvorlige kvæstelser.

Politiet har tidligere oplyst, at alle tre ofre er "kendt af politiet". Tidligere har Ekstra Bladet rapporteret, at ofrene tilhørte Sydkystgruppen. Denne gruppe har været i konflikt med personer fra den forbudte bande Loyal To Familia

De fire anholdte unge mænd, der alle er i 20-erne, har i følge Ekstra Bladet tilknytning til den forbudte bande Loyal To Familia.

Det er helt uacceptabelt, og vi er derfor tilfredse med, at vi er nået hertil i efterforskningen” sagde efterforskningsleder, vicepolitiinspektør Jacob Olsen tirsdag i en pressemeddelelse.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0