AnnonceLuk annonce
Fionas Verden - et eldorado af jul

03-12-2016

Hanne Mølsmark, indehaver af Fionas Verden. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Julestemningen er på alle måder helt i top hos Fionas Verden i Lindegade i Kalundborg.

Når man skubber den store glasdør op til Fionas Verden i Lindegade åbner der sig en verden af jul når man træder ind i den store forretning.

Der er jul på alle hylder, og dem er der mange af. Fionas Verden er på alle måder anderledes end mange andre butikker, her er brugskunst, vin, øl, lækker chokolade, kaffe, the, gavekurve til firmaer eller til en man holder af, og så selvfølgelig en lækker café hvor der kan nydes kaffe, kage og lækre frokostretter.

Måden det hele er arrangeret på, stemningen i forretningen og de mange indtryk, bl.a. duften af hjemmelavede æbleskiver, gør at man som kunde får en oplevelse.

Alt er hjemmelavet

Det som også er helt specielt hos Fionas Verden, er at alt i den lille café er hjemmelavet, der bages boller hver morgen, der er altid hjemmebag og her til jul er der selvfølgelig hjemmelavede æbleskiver efter Hanne Mølsmarks egne opskrift.

”Jeg sætter en ære i at alt skal være hjemmelavet, alt er lavet helt fra bunden, lige fra bollerne til kagen og æbleskiverne”, fortæller Hanne Mølsmark, der er indehaver af Fionas Verden.

Et af de store hit i hele julemåneden er dejlige æbleskiver med et glas gløgg med roseiner der har ligget i romKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0