AnnonceLuk annonce
Film under åben himmel i havneparken

17-05-2017

Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den nye havnepark kan bruges til mange ting, og nu bliver det også muligt at nyde en film eller en anden slags forestilling udendørs i parken henover sommeren.

I år bliver det muligt at se film og andre forestillinger udendørs i Kalundborgs Havnepark. Kino Den Blå Engel og Kultur & Fritid arrangerer sammen en række filmaftner i havneparken, hvor der er gratis adgang for alle.

"Vi kommer til at vise et væld af forskellige film, smalle som brede, så der er noget for de fleste," siger Brian Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Ligesom han fortæller, at der bliver mulighed for at stemme om, hvilken film, der skal ses nogle af dagene.

Allerede planlagte datoer for forestilling i havneparken

9/6 - Opera

Kino Den Blå Engel viser operaforestilling (titel følger), og der vil være oplæg til forestillingen inkl. live-sang fra kgl. operasangerinde, Sasse Flodgaard.

18/6 - Beatles

Denne dag er det Paul McCartneys 75 års fødselsdag, og Kino Den Blå Engel viser en Beatles-film i forlængelse af det foredrag, som Kalundborg Biblioteker har arrangeret i Kalundborg Hallerne tidligere på dagen (se mere her: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-voksne/paul-mccartneys-foedselsdag-foredrag)

5/7 - De Urørlige

Biografen viser en af de mest populære franske film i nyere tid. Filmen handler om den stenrige Philippe, der efter en ulykke er blevet lammet fra halsen og ned, og derfor er helt afhængig af andres hjælp. Han søger en ny personlig assistent, der skal hjælpe ham. Egentlig søger Driss, som er en ung, sort, halvkriminel fyr fra Paris' forstæder, slet ikke jobbet, men får det alligevel. Filmen viser det smukke og brutale møde mellem to personer fra vidt forskellige miljøer, og hvordan deres samspil giver dem begge et skub fremad i livet.

20/7 - Publikums valg

Denne dag viser Kino Den Blå Engel den film, som publikum har stemt på i en afstemning på havneparkens facebookside. Info følger.

Der vil blive offentliggjort flere datoer for forestillinger løbende hen over sommeren.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0