AnnonceLuk annonce
Film og foredrag aflyst

19-10-2020

Af Jens Nielsen

Stafet For Livet i Kalundborg havde planlagt et foredrag med Arne Notkin, tidligere chef for DR 2, forfatter, underviser og journalist, i Kino Den Blå Engel i dag mandag d. 19. oktober, og efter foredraget skulle deltagerne se filmen ’En Flænge i Himlen’, men nu er hele arrangementet aflyst.

Styregruppen for Stafet For Livet Kalundborg må desværre aflyse det planlagte arrangement i Kino Den Blå Engel mandag den 19. oktober, oplyser styregruppen i en pressemeddelelse.

”Vi havde glædet os til at høre journalist Arne Notkin fortælle om sin overvundne kamp mod kræften og glædet os til at se filmen ”En Flænge i Himlen” sammen med jer. Vi gætter på, at vi, som meget andet, er ramt af corona krisen, da der ikke er solgt så mange billetter, som vi havde håbet. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi må aflyse, men det er den bedste beslutning på nuværende tidspunkt. Vi håber, at det bliver muligt at afholde arrangementet i løbet af det nye år,” skriver Ole Lauritzen, formand for Stafet For Livet Kalundborg, på styregruppens vegne


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0