AnnonceLuk annonce
Fik teatertur som tak for hjælpen

10-11-2019

60 skoleelever fra Kalundborg har været i København for at se Sebastians musical ”Skatteøen” på Folketeatret.

Til dagligt er de alle en del af deres skolers kulturcrews. De tager sig af musikgrupper, dansekompagnier og teatre, som i årets løb besøger skolen. 

Som tak for det store arbejde blev de så inviteret i teateret i København.

”Hjemme på skolen er det os i kulturcrewet, som sige hej til bandet eller teatret og byder velkommen til klasserne fra scenen,” fortæller et par af de unge. ”Vi gør sådan, at der er scene og stole, slæber højttalere, kabler og scenografi, laver kaffe. Nogle gange hænger vi også plakater op og fortæller de andre, hvad der skal ske. Vi er gode til at arbejde sammen – det er vigtigt at være venner i kulturcrewet.”

Syv skolers kulturcrews var til Skatteøen på Folketeateret. Til hverdag er det eleverne som pukler, her kunne de bare læne sig tilbage og nyde forestillingen.

I et kulturcrew får eleverne kompetencer, ansvar og indflydelse, der udvikler dem som kulturarrangører og mennesker. Et kulturcrew består typisk af 6-12 elever, som står for forberedelse og afvikling af arrangementer på skolen, oplyser Søren Vind, Børnekulturkonsulent i Kalundborg Kommune.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0