AnnonceLuk annonce
Fik skideballe af politiet for telefonfis mod alarmcentralen

14-10-2019

Af Jens Nielsen

Politiet måtte tale med store bogstaver til to voksne og tre børn, efter at et barn havde ringet til alarmcentralen adskillige gange.

Lørdag sidst på eftermiddagen kontaktede alarmcentralen Midt- og Vestsjællands Politi, idet alarmcentralen havde fået adskillige opkald fra samme telefon omkring brand i en opgang i en beboelsesejendom på Klosterparkvej i Kalundborg.

Opkaldene kom fra en barnestemme, og når alarmcentralen stillede yderligere spørgsmål for at få klarlagt anmeldelsens alvorlighed, blev telefonforbindelsen afbrudt. Da denne type alarmopkald havde foregået i nogen tid og fra samme telefonnummer, kørte politiet til abonnentens adresse på Klosterparkvej i Kalundborg.

Her traf politiet to voksne og tre børn, men politiet kunne ikke umiddelbart identificere det barn, som havde stået for opkaldene. Politiet betonede i meget kraftige vendinger over for både børn og de voksne, at den slags uberettigede opkald til alarmcentralen kunne medføre, at vigtige opkald ikke kunne komme igennem.

Ingen blev på det foreliggende grundlag sigtet for noget, men politiet håber, at de voksne fremadrettet holder øje med børnenes måde at bruge mobiltelefonen, så ingen myndighed bliver forstyrret uberettiget.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0