AnnonceLuk annonce
Billedserie: Festlig indvielse af klatrevæg

17-06-2019

Kirsti Thygesen, varehuschef Kvickly Kalundborg klippede den røde snor. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Asyl Børnehave på Lundevej i Kalundborg kunne i dag indvie en helt ny klatrevæg, en klatrevæg som har været et stort ønske længe.

”Endelig kom dagen hvor vi kan indvie vores flotte klatrevæg, den har vi glædet os rigtigt meget til, det har været et ønske gennem lang tid. Bestyrelsen har arbejdet på at skaffe penge til klatrevæggen, de har virkeligt været aktive, og det er også bestyrelsen som har brugt en hel lørdag på at sætte en op,” sagde Nelly Melballe Bonde, leder af Kalundborg Asyl Børnehave, inden hun overrakte en lille børnesaks til Kirsti Thygesen, varehuschef i Kvickly Kalundborg, som havde fået æren af at klippe den røde snor og dermed erklære den helt nye klatrevæg for åben.

”Er i sikker på i er klar,” råbte Kirsti Thygesen til de mange børn fra stuerne, Skovtroldene, Tanglopperne og Skrubtudserne.

Jaaaaaaaaaaaaaa,” lød det i et kæmpe kor, og Kirsti Thygesen klippede den røde snor over og sagde efterfølgende,

”Tillykke med jeres nye klatrevæg, vi er rigtigt glade for at vi kan hjælpe jer med det, jeg håber i får glæde af den.”

Varehuschefen klatrede selv helt til tops på den nye væg, inden børnehavens børn fulgte efter.

Den nye klatrevæg i Kalundborg Asyl Børnehave er blevet til med hjælp fra Kvickly Kalundborg, Houg Tømrer og Snedkerfirma samt Klan og Company, grafisk kommunikationKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0