AnnonceLuk annonce
Festlig Nytårskoncert på Postgaarden

09-01-2020

Holdet bag nytårskoncerten på Postgaarden, Morten og Trine Nystrup fra Postgaarden, Flemming Larsen og Hans-Henrik Nielsen fra Lions og slagtermester Mark Hansen fra Kvickly Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag den 31. januar byder Lions Kalundborg til festlig Nytårskoncert med et af Danmarks førende elite-brassband, Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB), i Postgaarden Kalundborg Event- og Musikhus.

Der er lagt i ovnen til en festlig Nytårskoncert med god mad, glade wienertoner og elskede solonumre af bl.a. Puccini, Franz Léhar og Leonard Bernstein. Det hele krydres med underholdende brassband musik og instrumentalsoloer fra orkesterets dygtige musikere!

Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB) blev etableret i 1989 og har i år således fejret 30-års jubilæum.

Arrangementet er et samarbejde mellem Lions Kalundborg, Postgaarden, Kvickly Kalundborg og Dyrehøj Vingaard.

”Billetsalget går godt, på nuværende tidspunkt er der solgt godt det halve af billetterne, men vi håber selvfølgelig at flere vil være med til en festlig aften,” siger Hans-Henrik Nilsen fra Lions Kalundborg.

Der bliver plads til 120 spisende gæster, som placeres ved runde borde, og efter spisningen er der plads til 40 gæster mere.

Aftenen starter med et glas bobler og et stykke kransekage inden Kvickly serverer en forret, og derefter en luksusbuffet.

30 mand på scenen

LTBB søger for spilleglæde på et højt musikalsk niveau og har siden 1990’erne ligget i toppen blandt danske elite-brassbands. Siden 1993 har orkesteret vundet talrige Danmarksmesterskaber og siden 1997 repræsenteret Danmark ved 14 Europamesterskaber for brassbands.

Nytårskoncerten starter kl. 20.00 og sangsolist er den talentfulde sopran Helle Gössler Christensen. På dirigentpodiet står orkesterets faste dirigent Michael Aaberg Thomsen, der tillige kæder hele koncerten sammen på flotteste vis, som konferencier.

Billetterne kan købes på place2book.com, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0