AnnonceLuk annonce
Festlig Nytårskoncert på Postgaarden

12-12-2019

Holdet bag nytårskoncerten på Postgaarden, Morten og Trine Nystrup fra Postgaarden, Flemming Larsen og Hans-Henrik Nielsen fra Lions og slagtermester Mark Hansen fra Kvickly Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Fredag den 31. januar byder Lions Kalundborg til festlig Nytårskoncert med et af Danmarks førende elite-brassband, Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB), i Postgaarden Kalundborg Event- og Musikhus.

Der er lagt i ovnen til en festlig Nytårskoncert med glade wienertoner og elskede solonumre af bl.a. Puccini, Franz Léhar og Leonard Bernstein. Det hele krydres med underholdende brassband musik og instrumentalsoloer fra orkesterets dygtige musikere!

Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB) blev etableret i 1989 og har i år således fejret 30års jubilæum.

Arrangementet er et samarbejde mellem Lions Kalundborg, Postgaarden, Kvickly Kalundborg og Dyrehøj Vingaard.

"Vi vil prøve at løfte det op på et niveau som har en høj kvalitet i de her flotte omgivelser, det skal være noget særligt, den er vores ide med det,” forklarer Flemming Larsen, formand for Lions Kalundborg, og håber på at det kan blive en årligt tilbagevende begivenhed.

Der bliver plads til 120 spisende gæster, som placeres ved runde borde, og efter spisningen er der plads til 40 gæster mere.

Aftenen starter med et glas bobler og et stykke kransekage inden Kvickly serverer en forret, og derefter en luksusbuffet.

30 mand på scenen

LTBB søger for spilleglæde på et højt musikalsk niveau og har siden 1990’erne ligget i toppen blandt danske elite-brassbands. Siden 1993 har orkesteret vundet talrige Danmarksmesterskaber og siden 1997 repræsenteret Danmark ved 14 Europamesterskaber for brassbands.

Nytårskoncerten starter kl. 20.00 og sangsolist er den talentfulde sopran Helle Gössler Christensen. På dirigentpodiet står orkesterets faste dirigent Michael Aaberg Thomsen, der tillige kæder hele koncerten sammen på flotteste vis, som konferencier.

Billetterne sættes til slag på hjemmesiden for Lions Kalundborg samt på Postgaardens hjemmeside.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0