AnnonceLuk annonce
Festival kan melde alt udsolgt

16-07-2017

Der plejer at være at være rigtig god stemning i det store telt på festpladsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Musik i Havnsø kan nu melde alt udsolgt til lørdagens koncerter den 29. juli, men der er stadig billetter til fredagens børneunderholdning og til Stand-Up fredag aften.

Foreningen Musik i Havnsø er stolte af for femte år i træk at kunne melde alt udsolgt lang tid før selve arrangementet. Der er dog stadig billetter til Stand-Up i Havnsø fredag kl. 19 og til børnearrangementet med Sebastian Klein og Kalles Store Trommeshow fredag kl. 12.

“Vi oplever hvert år, at mange er for sent ude med at få købt billetter til lørdagsarrangementet, hvor vi desværre ikke rigtigt på nuværende tidspunkt kan udvide kapaciteten. Vi er derfor meget opmærksomme på at spørge folk, om de kommer igen, hvis de forlader pladsen. Det betyder, at vi nogle gange kan lukke lidt flere ind i løbet af dagen. Eftersom Birthe Kjær spiller allerede kl. 14 er det ikke umuligt, at nogle er kommet for kun at høre hende, og at der derfor opstår ledig kapacitet efterfølgende - men der er desværre ingen garanti”, fortæller Kristian Kallenbach fra Musik i Havnsø.

Musik i Havnsø følger de sidste års kæmpe succes med Stand-Up i teltet om fredag op, med nogle af de allerbedste på standup-scenen: Lars Hjortshøj, Simon Talbot og Mark le Fêvre giver garanti for, at publikum risikerer ondt i maven af grin.

Børnearrangement

“Sidste år forsøgte vi os med et børnearrangement fredag eftermiddag, og det blev en succes ud over alle grænser og forventninger. I år bakker Kalundborg Kommune op med støtte, så vi kan få hele to kunstnere på scenen, Sebastian Klein får følgeskab af Kalles Store Trommeshow, og Diskoetek Let’s Go underholder før og efter med musik og en lille konkurrence”, fortæller Kristian Kallenbach.

Foreningen Musik i Havnsø står bag festivalen på festpladsen I Havnsø, og et hav af frivillige står klar til at gøre deres yderste for at give alle en uforglemmelig dag. Foreningen uddeler en del af overskuddet til lokale foreninger, der til gengæld leverer arbejdskraft til en del af de praktiske opgaver – men kernen i arrangementet består stadig af frivillig arbejdskraft, og det bliver der ikke lavet om på.

Musik i Havnsø afvikles fredag d. 28. juli og lørdag d. 29. juli på festpladsen i Havnsø.

Program lørdag:

  • ​12.00  ​Lokalt upcoming band
  • 14.00  Birthe Kjær
  • 16.00  Repeatles
  • 17.55  Mek Pek
  • 18.30  Stig & Vennerne
  • ​20.30  Decco Band
  • 22.30  Peter og de andre kopier
  • 23.45  Diskotek Let's Go


Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0