AnnonceLuk annonce
Festdag i Raklev

17-08-2016

Fælles festdag i Raklev. Collage: Jens NIelsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag d. 28. august afholdes ’Raklevdagen’ i Raklev, hvor lokalsamfundet sammen fejrer, at Raklev Sogneblad har 20 års jubilæum.

Det er Raklev Menighedsråd, RGI, Raklev Skole og Raklev Lokalarkiv, der står bag arrangementet, der begynder med en festgudstjeneste i Raklev Kirke. Anledningin er, at Raklev Sogneblad kan fejre 20 års jubilæum. Tidligere sognepræst ved Raklev Kirke, Søren Sievers, der var primus motor for et samarbejde med foreninger og forretninger for at starte Sognebladet tilbage i 1996, holder åbningstalen.

Efter festgudstjenesten i Raklev Kirke, er der løb for børn og voksne til Dagli’ Brugsen i Raklev. Derfra går turen videre til Røsnæshallen, hvor det hele foregår resten af dagen.

I og udenfor Røsnæshallen vil der foregå en masse. Bl.a. vil der inden i hallen være væve-, kunst – og fotoudstillinger. Man kan prøve et spil skak, håndbold, badminton, bytte børnetøj, eller få vurderes sine oldsager, da Raklev Lokalarkiv også vil være at finde i en stand på dagen. Udenfor hallen kan man spille kroket, hockey og petanque og mange andre ting. Derudover vil der være folkedans og en masse andre aktiviteter.

”Raklevdagen er en festlig dag i Raklev Sogn, hvor man kan få en snak med repræsentanter fra områdets sportslige og kulturelle foreninger, og møde de lokale kunstnere. Det er jo også en god måde for tilflyttere at se, hvad vi har at byde på i Raklev, og vi har meget,” siger sognepræst i Raklev Kirke, Lisbeth Dyxenburg.

Raklevdagen foregår søndag den 28. august fra kl. 10 – 15, og cafeteriet har i øvrigt åbent hele dagen, hvor man kan købe lidt at drikke og spise.

Man kan læse mere om arrangementet i Raklev Sogneblad via dette link www.raklevkirke.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0