AnnonceLuk annonce
Fest og sjov på Musisk Skole

27-01-2019

 

Bandet Babulja underholdte i dag på Musisk Skole Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I eftermiddags var der koncert for børnefamilier på Musisk Skole Kalundborg, og der blev festet igennem med bandet Babulja.

Knap 200 børn og voksne var mødt op på en regnfuld og grå søndag eftermiddag på Musisk Skole i Kalundborg, for at høre glad musik i højt tempo fuld af energi og skæg. Polka, reggae, cubansk, sørøverskrammel og jazz. Det er, hvad man fik til sæsonens første koncert for børnefamilier søndag på Musisk Skole Kalundborg.

Rigtig mangevar mødt op for at høre bandet Babulja, der består af tre konservatorieuddannede musikere og en selvlært musiker, som er murermester i sit voksenliv. De talte bl.a. om, når en blåhval prutter, de sejlede i kajak og var en tur i junglen, hvor de mødte både en elefant, en klapperslange, en hyæne, en gnu og en lille mand, der spillede trommer. De talte om kål og kage, slik og nutella og sang så en sang om grøntsager. Babulja underholdte på bedste vis børn og barnlige sjæle, og der var fest på Musisk Skole en regnvejrs søndag i januar.

Søndag den 24. februar kommer Phønix til Musisk Skole Kalundborg, og søndag den 3. marts kommer Kalle Mathiesen fra Ramasjang sammen med Mek Pek og laver en fest for børn og barnlige sjæle.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0