AnnonceLuk annonce
Fest og farver i Kalundborg- og Gørlevhallen

22-11-2019

ABBA cz underholder til julefrokosten i Kalundborghallen d. 14. december. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er fest og farver i december i Kalundborg- og i Gørlevhallen, hvor julen fejres med musik hele tre dage i julemåneden.

Julemåneden byder på sang og musik i både Kalundborg og Gørlev. ’Årets julefrokost’ afholdes  lørdag den 7. december i Gørlevhallen, hvor der er nostalgifest med Back to The 80’s og Jens Munkholm i Gørlevhallen kl. 18.30 samt lækker julebuffet med udsøgte specialiteter.

Mandag den 9. december kl. 20. er der julekoncert med Stig Rossen i Kalundborghallen. Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 25. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land. De smukkeste og mest elskede julesalmer og julesange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire. 

Traditionen tro præsenteres en gæstesolist og igen i år er valget faldet på et af de nyere talenter på den danske musikscene. Vi kender Jasmin Gabays smittende humør og energi fra DR’s Den store Bagedyst 2018 og hendes smukke stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede ”Kiss Like This”. Som korsanger har Jasmin optrådt med bl.a. Mariah Carey i Sverige og herhjemme på Careys juleturné i 2018. Hun har været fast korsanger for Patrick Dorgan og var i 2017 med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen. 

Julefrokost med ABBA

Endelig er der også julefrokost lørdag den 14. december i Kalundborghallen, hvor ABBAcz spiller kl. 18.30. ABBA er et af de mest succesfulde bands i popmusikkens historie, og nu kan man altså høre deres sange i form af kopibandet ABBAcz i Kalundborghallen. Her er der mulighed for at synge med på alle de kendte hits, der stadig er populære i dag, og når coverbandet fra Tjekkiet går på scenen, er det Iført originale kostumer og med original koreografi.

Det er Søren Tullesen, der er indehaver af Kalundborghallernes Restaurant samt Gørlevhallens Restaurant, der står bag arrangementerne.

Køb billetter til de tre arrangementer, KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0