AnnonceLuk annonce
Fem år med travlhed og mange nye tiltag

14-11-2017

Fra venstre, Max Bubbe, Anders Åkerman, Karsten Sørensen og Lars Larsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lips Autoteknik i Rørby har fem års fødselsdag, fem år hvor det kun er gået frem og tilbuddet til kunderne er udvidet flere gange.

Det er nu fem år siden at Lars Larsen byggede et helt nyt stort autoværksted på Navervænget i Rørby og startede Lips Autoteknik. Det har været fem år hvor kunderne er strømmet til og i dag beskæftiger firmaet 4,5 medarbejder plus tre arbejdsdrenge på deltid.

”Især de sidste par år har været rigtigt gode, vi har fået en stabil og dygtig medarbejderstab, som er altafgørende for forretningen”, fortæller Lars Larsen.

Kundegruppen på bilværkstedet er fordelt med 50/50 erhvervs- og privatkunder.

Udlejning

Blandt de tiltag som Lips Autoteknik tilbyder sine kunder er udlejning af biler, både personbiler, varevogne, men også to minibusser

”Vi har  mange som lejer minibusserne hvis hele familien fx skal til fest”, siger Lars Larsen.

Leasing

Lips Autoteknik kan gennem sit medlemskab af kæden Din Bilpartner, tilbyde sine erhvervskunder at lease en helt ny firmabil, det er leasingselskabet Accept Auto som står for selve leasingkontrakten, og det har været en succes. Siden årsskiftet er der rullet 17 leasingbiler ud gennem portene hos Lips Autoteknik.

Høj kreditværdighed

For et par måneder siden er Lips Autoteknik blevet tildelt et såkaldt AA-Diplom, et diplom der viser kunder og samarbejdspartnere, at virksomheden er pålidelig og kreditværdig, og at Lars Larsen driver en økonomisk sund virksomhed.

Inden for autoreparations værksteder er der 451 virksomheder i Danmark med samme rating.

Kreditværdigheden er baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0