AnnonceLuk annonce
Fastelavn til fordel for Synscenter Refsnæs

23-02-2020

Privatfoto

Af Jens Nielsen

Ladies Circle Kalundborg havde lørdag inviteret til fastelavn, hvor hele overskuddet ubeskåret gik til Børn & Unge på Synscenter Refsnæs.

Ladies Circle Kalundborg kunne lørdag notere sig en solid succes, efter at 80 udklædte og feststemte børn i alle aldre mødte op til fastelavn på Terminalen på Stejlhøj.

Ladies Circle Kalundborg har haft travlt op til arrangementet, hvor de har været rundt til en række firmaer og forretninger for at finde så mange sponsorer som muligt, så der kunne blive et flot beløb til Børn & Unge på Synscenter Refsnæs.

“Vi er både glade og stolte over den opbakning, vi har fået til vores første fastelavnsarrangement og vi er stolte over at kunne sende et pænt beløb afsted til Børn & Unge på Synscenter Refsnæs. Vi håber det kan forsøde deres dagligdag med et arrangement, tilskud til en tur eller lign,” udtaler formand for Ladies Circle Kalundborg, Mette Bang Knudsen.

Der blev slået katten af tønden i tre grupper med både kattedronning og kattekonge i hver kategori. Der var også præmier til de mange flotte udklædninger.

Desuden var der hoppeborg, kreativt værksted og underholdning til arrangementet.

“Det er helt sikkert ikke sidst gang vi afholder fastelavn på Terminalen og vi planlægger allerede nu at afholde Halloween til efteråret,” fortæller Mette Bang Knudsen, der er taknemmelig over bidragene fra sponsorerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0