AnnonceLuk annonce
Fastelavn på plejecentret

16-02-2021

Af Jens Nielsen

Beboerne på Bregninge Plejecenter har mandag slået katten af tønden, arrangeret af personalet.

Selv om hverdagen er blevet lidt mere besværlig på plejecentrene grundet corona, så blev der alligevel tid mandag til at fejre fastelavn på Bregninge Plejecenter. Her var alle beboerne klædt ud til den festlige lejlighed. Det er plejecentrets medarbejdere som har stået for arrangementet.

”Jeg sagde ja, da personalet spurgte om de måtte afholde fastelavn for beboerne, så de har selv stået for det hele, lige fra fastelavnsboller til udklædning af beboerne, så selv om de er corona trætte, så har de stadig overskud til at tænke på beboerne, det er så dejligt,” fortæller Grethe Andersen, gruppeleder på Bregninge Plejecenter.

På Bregninge Plejecenter går de i det hele taget meget op i at fejre alle årets højtider, det giver glæde blandt beboerne.

”Når beboerne sidder sammen hver eneste dag, så glider samtaleemnerne også lidt ud, så nu har de fastelavn og kan snakke, grine og pjatte om, det betyder meget for beboerne,” siger Grethe Andersen, som har stor ros til medarbejderne på plejecentret for fastelavnsarrangementet.

Til fastelavnsfesten blev der selvfølgelig kåret både en kattekonge og en kattedronning


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0