AnnonceLuk annonce
Farvel til en ’blæksprutte’

31-07-2020

Bestyrelsen for Vores Kalundborg takkede Anita Winther for det store arbejde, fra venstre, Brian Sønder Andersen, Glenn Swärd, Anita Winther og Christian Lind. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Aktivitetskoordinator i handelsstandsforeningen Vores Kalundborg, Anita Winther, havde i dag sidste arbejdsdag efter selv at have sagt sit job op. Bestyrelsen takkede for det store arbejde gennem fem år.

I fem år har Anita Winther stået i spidsen for byfester, julemarkeder og andre aktiviteter for Vores Kalundborg, men her ved udgangen af juli måned er det slut. Anita Winther har sagt sit job op, for at søge lykken i en anden branche.

Fredag eftermiddag sagde de to formænd for Vores Kalundborg, Glenn Swärd og Brian Sønder Andersen, tak for det store arbejde på bestyrelsens vegne.

”Tusind tak for, at du har stået i front for Vores Kalundborg de sidste fem år, det har til tider været de helt store øretævers holdeplads, og dejligt, at du lige ville slutte af med en byfest. Vi ved at dit hjerte banker for byen og Kalundborg, så god vind fremover,” sagde Brian Sønder Andersen i sin tale til Anita Winther.

Bestyrelsen havde købt en gave, en flot Kay Bojesen abe, til den nu forhenværende koordinator.

”Vi kunne ikke få en blæksprutte, så det blev en abe i stedet for,” sagde Brian Sønder Andersen.

”Tusind tak for fem dejlige år sammen med jer, det er et dyrt job at være koordinator, man kommer ind i alle butikkerne i byen, og så bliver man fristet, men jeg vil ønske held og lykke til Vores Kalundborg,” sagde Anita Winther.

Mei Kanstrup er udpeget som ny aktivitetskoordinator for Vores Kalundborg, hun vil blive præsenteret i næste uge på et pressemøde.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0