AnnonceLuk annonce
Billeder: Farvel efter 20 år – nye kræfter tager over

03-09-2019

Rigtigt mange kom forbi for at sige farvel til Birgit og Hardy Vej og velkommen til Kristian Olsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er præcis 20 år siden at Birgit og Hardy Vej åbnede Vejs Havecenter i Høng, i dag tirsdag sagde de farvel og har overdraget nøglerne til Kristian Olsen som skal køre det populære havecenter videre.

Tirsdag eftermiddag myldrede det ind med mennesker i Vejs Havecenter i Høng. Mange kom forbi for at sige farvel til det populære ægtepar Birgit og Hardy Vej, som for præcis 20 år siden åbnede havecentret på Charlottevej, og for at sige velkommen til Kristian Olsen, som er ny ejer.

Birgit og Hardy var næsten ikke til at kende, normalt møder kunderne dem iført arbejdstøj, men i dagens anledning var arbejdstøjet lagt på hylden og festtøjet fundet frem.

Ægteparret har overdraget Vejs Havecenter til 43-årig Kristian Olsen fra Rødovre, og er selv flyttet til Tønder.

”Ja et eller andet sted skal vi jo bo, vi har været rundt i hele landet og valget faldt på Tønder, der er vi allerede faldet godt til,” fortalte Hardy Vej, mens han tog imod de mange gæster som kikkede forbi.

Mens de tidligere ejere nu er flyttet fra Høng, er Kristian Olsen flyttet til fra Rødovre til Høng med sin familie, og er allerede faldet godt til.

Gæsterne blev beværtet med lækre frikadeller og kold kartoffelsalat, og havde ligeledes mulighed for at deltage i en konkurrence om at tage det bedste billede i Vejs Havecenter i løbet af dagene fra d. 3 til 8. september, og lægge det op på firmaets facebookside. Der er gavekort til butikken på højkant og førstepræmien er 2 overnatninger på hotel Marina i Grenå.

Havens Dag

I forbindelse med at Vejs Havecenter har 20-års jubilæum og har fået ny ejer gives der 20% rabat på alt i havecentret frem til og med på søndag d. 8. september. Søndag er det også Havens Dag, hvor man kickstarter plantesæsonen – det er her i september og de følgende efterårsmåneder, at det er rigtig godt at plante haven til med flere træer, buske, stauder, roser, frugtbuske, frugttræer og stedsegrønne planter, og den nye ejer Kristian Olsen og personalet i Vejs Havecenter er klar til at hjælpe kunderne.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0