AnnonceLuk annonce
Farligt at glemme vinterdækkene

30-10-2018

Hos Volkswagen Kalundborg holder man dækweekend d. 10. og 11. november. Foto: Jens Nielsen

Volkswagen Kalundborg holder dækweekend den 10. og 11. november klokken 9-16, hvor kunderne kan få foretaget skiftet til deres medbragte eller opbevarede vinterhjul. Kan du ikke i weekenden kan du booke tid en hverdag.

Vinterdæk er nødvendige ved temperaturer under syv grader, da de ved denne temperatur og nedefter har et betydeligt mere solidt greb i vejen end sommerdækkene. Det er altså ikke kun i sne- og frostvejr, det kan være usikkert at køre på forkerte dæk. Dæk, som ikke er egnet til vådt og koldt vejr, kan forårsage udskridning, og der er risiko for at miste føret og udsætte sig selv og andre på vejen for stor fare.

 ”Vi advarer kraftigt mod at køre gennem vinteren på sommerdæk. Også selv om man har en ny bil med nye dæk. Så selv om nye biler er blevet mere sikre at køre i, så er det omvendt blevet farligere at glide gennem vinteren på bilens større sommerdæk. Mange nye biler leveres i dag med dæk på op til 18 tommer, der er mere sportslige og designet til at køre på tør vej. Men de større dæk er det helt modsatte af, hvad man har brug for på kold og våd vej,” lyder det fra Martin Nielsen, Servicechef fra Volkswagen Kalundborg, som fortsætter,

” Det er vigtigt at få skiftet til hjul med vinterdæk i god tid, så bilen er forberedt på kulde og sne. Derfor holder vi også ekstraordinært åbent og dedikerer en hel weekend til at skifte til vinterdæk. Også for at undgå trængsel på værkstedet, når det kolde vejr for alvor sætter ind.”

Dækhotel

Er du træt af at slæbe din hjul ud og ind af garagen? Så tilbyder Volkswagen Kalundborg at opbevare dine sommer eller vinterhjul på deres dækhotel.

Hvis dine vinterdæk er slidt ned, så tilbyder Volkswagen Kalundborg selvfølgelig et nyt sæt vinterdæk til konkurrencedygtige priser.

I samme weekend d. 10. og 11. november, holder salgsafdelingen også åbent, her vil man kunne se/prøve de nye Volkswagen modeller, lettere brugte biler og opnå store besparelser på demo biler.

Alle dage bydes der på frisk kaffe, kakao og gratis internet i kundeområdetKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0