AnnonceLuk annonce
Far skal have bløde pakker til ’Fars Dag’

02-06-2019

Thomas Nielsen, butikschef hos Bech Menswear, med udvalgte varer som er en del af Fars Dag tilbuddet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Onsdag i næste uge, d. 5. juni er det Far Dag, og der er mange muligheder for en gave til alle fædre, men hos Bech Menswear i Kordilgade, Kalundborg, er man ikke i tvivl om at pakken skal være blød.

”Vi har rigtigt meget til fædre i alle aldre, far skal have bløde pakker til Fars Dag,” fortæller Thomas Nielsen, butikschef hos Bech Menswear.

I forbindelse med Fars Dag har Bech Menswear et udvalg af T-shirt og kortærmede skjorter fra Signal til rigtigt gode priser, faktisk har butikken et Fars Dag tilbud på syv forskellige sæt fra Signal.

Samtidig med de gode tilbud kører der en konkurrence på butikkens Facebook side, hvor to har muligheden for at vinde en valgfri skjorte og et par valgfri shorts fra Signal.

Bech Menswear har i øvrigt fyldt butikken med de nyeste sommervarer til gode priser, så personalet opfordrer til at kikke forbi, for far skal have bløde pakker.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0