AnnonceLuk annonce
Far og søn har solgt øl i 20 år

10-08-2019

Ulrik Andersen og Mogens Larsen er blandt de mange hundrede frivillige til Kalundborg Rock'er. De har begge været med i alle 20 år. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I år er det, som bekendt, 20 år siden, at Kalundborg Rock’er så dagens lys for første gang, og nogle af de frivillige har været med helt fra begyndelsen.

65-årige Mogens Larsen og 38-årige Ulrik Andersen, far og søn,  har været med på Kalundborg Rock’er hvert eneste år, siden det hele begyndte for tyve år siden.

”Det hele begyndte jo med, at vi begge spillede badminton i Kalundborg Badmintonklub, og de havde brug for nogle frivillige. Det er sjovt og hyggeligt, men den primære årsag er selvfølgelig for at støtte klubben,”siger de begge, til trods for, at Ulrik Andersen ikke har været aktiv badmintonspiller i klubben i en del år.

De har begge stået i ølteltet og solgt øl i alle årene, hvilket passer de to herrer rigtig fint. ”Det passede vidst meget godt til os at skulle sælge øl, så det er der blevet holdt fast ved,”siger Ulrik Andersen.

På spørgsmålet om, hvorvidt de to fortsætter med at sælge øl til Kalundborg Rock’er i de kommende år, er svaret klart:

”Ja, det skal vi da, hvis de fortsat vil have os,” siger de begge, og griner. 

Mogens Larsens vagt er ovre, men Ulrik Andersen mangler lige vagten i dag, fredag, så har han dækket to vagter på årets festival på Gisseløre, og skal ikke skænke øl til festivalgæsterne før næste år.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0