AnnonceLuk annonce
Far med to børn på bagsædet påkørt i farligt kryds

10-12-2019

Billede fra uheldet på Holbækvej tirsdag morgen. Tirsdag eftermiddag skete et nyt uheld helt samme sted. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Tirsdag morgen skete et færdsuheld på Holbækvej, rute 23, ved Asmindrup. Tirsdag eftermiddag måtte politi og ambulance så afsted igen til det samme kryds, hvor en far med to små børn på bagsædet blev påkørt.

Efterhånden er der sket en lang række af uheld de senere år i krydset på Holbækvej, Rute 23, hvor vejen går mod Asmindrup.

Tirsdag morgen kørte en personbil op bag i en anden personbil, som holdt stille for at dreje til venstre mod Asmindrup, og nøjagtig det samme skete tirsdag eftermiddag omkring kl. 15.30, hvor en varevogn kørte op bag i en personbil. I bilen sad en far med sine to børn på to og fem år.

”Jeg når lige at kikke op i bakspejlet og tænker, han når ikke at stoppe, da han rammer os med stor fart, jeg tror ikke han nåede at bremse ret meget,” fortæller en rystet Anders Jensen, som bor på Asmindrup, og var på vej hjem.

”Heldigvis var vi kørende i en Volvo, som er totalskadet i forbindelse med uheldet, ellers tør jeg slet ikke tænke på hvad der kunne være sket,” fortæller Anders Jensen, tirsdag aften.

Ud over forskrækkelsen skete der intet med børnene, og Anders Jensen fortæller at han har lidt ondt i nakken, men er ellers ok.

”Vi har boet her i fire år, og jeg har ikke tal på hvor mange gange der er sket et færdselsuheld i det kryds, jeg er simpelthen stoppet med at tælle, men det kan ikke passe at nogen skal dø før der bliver gjort noget,” siger Anders Jensen.

Anders Jensen har i øvrigt været impliceret i et uheld samme sted for godt et år siden. Her kom en kvinde kørende bag fra og bremsede hårdt op, mens en lastbil der kom efter, ikke nåede at bremse og ramte kvindens bil. Her slap Anders Jensen med nød og næppe for at blive ramt.

I forbindelse med uheldet tirsdag eftermiddag var Holbækvej spærret for trafik i begge retninger, mens der blev ryddet op på stedet.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0