AnnonceLuk annonce
Fantastisk sammenhold fejret

13-12-2019

Privatfoto

Torsdag aften havde TGU Fitness' Zumba damer arrangeret et surpriceparty for deres instruktør, Anna Mortensen, som kunne fejre sit 2 års Zumba instruktørjubilæum.

Efter aftenens Zumba time skyndte alle sig ud i Tømmeruphallens Cafeteria, hvor der var gjort klar med flag og gaver, og hvor halinspektør Jack Nielsen sponserede drinks og sodavand.

Anna Mortensens mand og børn var også inviteret og sammen med mere end 30 spændte Zumba damer overraskede de Anna, da hun kom ud i cafeteriet.

Der blevet knebet nogle tårer, krammet en masse og efterfølgende hygget en times tid.

Tre uger forinden blev der oprettet en gruppe på Messenger og alle, med tilknytning til TGU's Zumba hold blev inviteret.

Siden da er der blevet brainstormet og skrevet rigtig mange beskeder i gruppen. På et tidspunkt besluttede Zumba damerne, at de ville male et maleri til Anna.

Der blev taget kontakt til en lokal kunstner, Laila Damsgård, for gode råd. Laila Damsgård syntes, at ideen var så god, at hun tilbød at lave maleriet gratis.

Damerne skulle så "bare" selv tilføje noget "Anna" på billedet. Det endte med et helt fantastisk flot maleri, hvorpå der blev skrevet nogle af Anna's menneskelige værdier.

De tre ugers planlægning har virkelig styrket et i forvejen helt fantastisk sammenhold blandt foreningens mange damer i alle aldre.

Der er Zumba i Tømmeruphallen hver mandag og torsdag kl. 18-19 samt lørdag kl. 10-11.

Alle er meget velkommen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0